chefs hat@2x

Specijalizirani smo u proizvodnji profesionalne opreme za HO.RE.CA sektor u kojem smo prisutni već više od 30 godina i prepoznatljivi po kvaliteti, profesionalnosti i pouzdanosti.

Zahvaljujući povjerenju kupaca, iz našeg proizvodnog pogona pokrenutog 2003. godine, stvorena je domaća hrvatska robna marka Niko. Proizvodi iz nehrđajućeg čelika Niko jamče kvalitetu i sigurnost u radu: radni stolovi, sudoperi, kuhinjske nape, razni kuhinjski elementi, kuhinjska kolica, grijane ploče, barski pultevi, samoposlužne linije, itd.

Svi naši Niko proizvodi su dizajnirani da traju, oni su kombinacija tradicionalnog „znati kako“ i strasti prema inovacijama.

Materijal koji koristimo u proizvodnji je visoko kvalitetni nehrđajući čelik, te 100% naših proizvoda može biti reciklirano.
Osiguravamo popravak i održavanje svih Niko proizvoda tokom njihovog uporabnog vijeka.

Osim što ulažemo golemi trud u pronalazak novih korisnih proizvoda, nastojimo dati vrhunska rješenja za HO.RE.CA sektor.

Širok je izbor zanimanja i djelatnosti koje koriste ovakvu profesionalnu opremu.

U zanimljivim profesionalnim Niko proizvodima svoje potrebe pronaći će profesionalni kuhari, slastičari, pekari, pizzaiole, barmeni, mesari, razni proizvođači hrane, mljekari, sirari, ribari, vinari, itd.

Ponude prema kupcima pripremamo pažljivo i predano. Nastojimo otkriti koji je stvarni zahtjev i potreba kupca da bismo došli do najprihvatljivijeg rješenja.

Ne brinite! Razgovaramo s našim kupcima, slušamo ih i savjetujemo, jer znamo kako!

Nakon što prepoznamo potrebe kupca, predlažemo nekoliko mogućnosti u potrazi za najboljim odgovorom s obzirom na djelatnost s kojom se kupac bavi.

icon_proizvodnja@2x
w-about-us2-design

Predlažemo da posjetite naše dvije specijalizirane trgovine u kojima možete vidjeti zanimljiva rješenja Niko proizvoda za uporabu u HO.RE.CA sektoru.

Našim djelatnicima bit će zadovoljstvo pružiti Vam informacije o Niko proizvodima i odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Cijene objavljenih Niko proizvoda na web stranci dajemo isključivo prema točno specificiranom upitu kupca.

S obzirom na brojne mogućnosti i nadogradnje Niko proizvoda, nakon razgovora s kupcem i dogovora oko svih detalja izrade, dajemo konačnu cijenu Niko proizvoda.

Dragi naši kupci, partneri, posjetitelji na webu i društvenim mrežama

Biti Vašim partnerom u kuhinji potiče naše istraživanje i razvijanje zamisli, poboljšavajući i stvarajući nove proizvode i rješenja.
Vaše zadovoljstvo nam daje predanost u izgrađivanju trajnog odnosa povjerenja, a Vama da u potpunosti izrazite svoju kulinarsku kreativnost.

Project-trade d.o.o.