chefs hat@2x

Project-trade d.o.o. je prisutan na tržištu duže od 30 godina

Poduzeće je svojim inovacijama, predanosti i izvrsnosti oplemenilo sektor opremanja profesionalnom ugostiteljskom opremom.

Utemeljeno 1990. godine u Zagrebu, u brojnim kontaktima s kupcima i poslovnim partnerima poduzeće crpi silno nadahnuće sva ova desetljeća postojanja, a što su prepoznali ugostitelji, kuhari, slastičari, pekari, proizvođači hrane, zaljubljenici u gastronomiju.

Proizvodnja

Zahvaljujući Vašem povjerenju, cijenjeni kupci, iz našeg proizvodnog pogona pokrenutog 2003. godine, stvorena je domaća hrvatska robna marka Niko. Proizvodi iz nehrđajućeg čelika Niko jamče kvalitetu i sigurnost u radu: radni stolovi, sudoperi, kuhinjske nape, razni kuhinjski elementi, kuhinjska kolica, grijane ploče, barski pultevi, samoposlužne linije, itd…..

Svi naši Niko proizvodi su dizajnirani da traju, čime podržavamo pristup održivog razvoja, te politiku društvene i etičke odgovornosti.
Materijali koje koristimo u proizvodnji su visoke kvalitete i dugotrajni, te 100% naših proizvode može biti reciklirano.
Osiguravamo popravak i održavanje svih naših proizvoda tokom njihovog životnog vijeka.

icon_proizvodnja@2x
w-about-us2-design

Projektiranje

Svaka profesionalna kuhinja zahtijeva promišljeno planiranje, dobar raspored i odabir odgovarajuće opreme. Potrebno je uskladiti namjenu objekta, kapacitet sa prostornim mogućnostima , sve to uklopiti u zakonske okvire i HACCAP norme. Brojni izvedeni objekti i stečeno iskustvo daju nam snagu, a svaki je novi objekt nama novi izazov.

Razvijena logistika

Kultura predanosti, pouzdanost i odgovornost su temelj našeg poslovanja. Djelatnici logistike su profesionalci koji odgovorno i pažljivo koordiniraju narudžbe i isporuke, te pružaju poslijeprodajnu podršku, vodeći brigu o tome da na skladištu uvijek imamo najtraženije artikle i rezervne dijelove, kako bi kupac brzo dobio željeni proizvod ili uslugu.

iconmonstr-delivery-1
iconmonstr-globe-3

Web stranica i društvene mreže

U više od 15 godina razvijanja web stranice www.project-trade.hr trudimo se pratiti trendove te svima pružiti što bržu i točniju informaciju.
Na web stranici je prikazano većina onoga što nudimo i prodajemo, a putem internetske prodaje svakoga trenutka moguće je naručiti više od 1500 artikala koje uvijek imamo na skladištu.

Također, prisutnost na društvenim mrežama Facebook & Instagram potvrđuje ono čime se bavimo i što smo u mogućnosti ponuditi.

Održivost i razvoj

Naši partneri su iz Hrvatske i cijele Europe, te se na taj način trudimo poticati njihov razvoj i održivost.

iconmonstr-leaf-1
iconmonstr-user-29

Društvena angažiranost

Društveno smo angažirano poduzeće, te vodimo brigu o našim djelatnicima, njihovom razvoju i etici.

Dragi naši kupci, partneri, posjetitelji na webu i društvenim mrežama

Biti Vašim partnerom u kuhinji potiče naše istraživanje i razvijanje zamisli, poboljšavajući i stvarajući nove proizvode i rješenja.
Vaše zadovoljstvo nam daje predanost u izgrađivanju trajnog odnosa povjerenja, a Vama da u potpunosti izrazite svoju kulinarsku kreativnost.

Project-trade d.o.o.