chefs hat@2x

Specijalizirani smo u prodaji profesionalne oprema za HO.RE.CA sektor u kojem smo prisutni već više od 30 godina i prepoznatljivi po kvaliteti, profesionalnosti i pouzdanosti.

Uz brojne izuzetne partnere proizvođače profesionalne ugostiteljske opreme iz Europe i svijeta trudimo se unaprijediti način na koji se jela pripremaju, poslužuju ili čuvaju i time pridonijeti sjaju svakom biseru hrvatske gastronomije.

Kako bismo održali postignutu razinu kvalitete i nastavili tradiciju u ponudi ugostiteljske opreme slijedimo cilj punog zadovoljstva naših kupaca kroz visoku kvalitetu proizvoda, specijalizirano osoblje, poštivanjem rokova isporuke i cijenama.

Osim što ulažemo golemi trud u pronalazak proizvoda s markom izuzetne kvalitete i stila, nastojimo dati vrhunska rješenja za HO.RE.CA sektor.

Širok je izbor zanimanja i djelatnosti koje koriste ovakvu profesionalnu opremu

U zanimljivim profesionalnim alatima i uređajima svoje potrebe pronaći će profesionalni kuhari, slastičari, pekari, pizzaiole, barmeni, mesari, razni proizvođači hrane, mljekari, ribari, vinari itd…..

Ponude prema kupcima pripremamo pažljivo i predano analizirajući nove proizvode i trendove u Europi i šire. Nastojimo otkriti koji je stvarni problem i potreba kupca kako bismo došli do najprihvatljivijeg rješenja.

Ne brinite! Razgovaramo s našim kupcima, slušamo ih i savjetujemo, jer znamo kako!

Nakon što prepoznamo potrebe kupca, predlažemo nekoliko mogućnosti u potrazi za najboljim odgovorom s obzirom na zadaće koje kupac ima.

icon_proizvodnja@2x
w-about-us2-design

Ponudu proizvoda neprestano širimo, prateći promjene i trendove u HO.RE.CA sektoru, isto tako ulažemo u djelatnike i optimiziramo radne procese.

Predlažemo da posjetite naše dvije specijalizirane trgovine u kojima možete vidjeti zanimljiva rješenja za svaki vid HO.RE.CA sektora.

Našim djelatnicima bit će zadovoljstvo pružiti Vam informacije o proizvodima i odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Cijene objavljenih proizvoda na web stranci dajemo isključivo prema upitu kupca.
S obzirom na brojne mogućnosti i nadogradnje uređaja, nakon razgovora s kupcem dajemo konačnu cijenu proizvoda.

Osiguravamo popravak i održavanje svih proizvoda tokom njihovog životnog vijeka.

Dragi naši kupci, partneri, posjetitelji na webu i društvenim mrežama

Biti Vašim partnerom u kuhinji potiče naše istraživanje i razvijanje zamisli, poboljšavajući i stvarajući nove proizvode i rješenja.
Vaše zadovoljstvo nam daje predanost u izgrađivanju trajnog odnosa povjerenja, a Vama da u potpunosti izrazite svoju kulinarsku kreativnost.

Project-trade d.o.o.